Det siger forældrene

I februar 2012 foretog vi som et led i børnehavens udviklingsarbejde en spørgeskemaundersøgelse blandt aktuelle forældre om deres tilfredshed med børnehaven. Undersøgelsesen viser at der generelt er meget stor tilfredshed med børnehaven, personalet og pædagogikken, hvilket tydeligt fremgår af de efterfølgende tabeller.

Her er et par citater fra forældrenes besvarelse af spørgsmålet om, hvorfor de ville anbefale Regnbuen til andre forældre:

“Fordi jeg aldrig har set mit barn så glad for at komme i institution nogle af de tidligere steder vi har haft. Fordi hun udvikler sig helt fantastisk og jeg er 100 % tryg ved at aflevere hende. Der er god stemning og en følelse af stor gensidig respekt i hverdagen i Regnbuen, der er plads til alle  🙂 “

“Min søn går på en anden institution i kommunen, kan ikke vente til han skal starte i Regnbuen. God kemi, dejligt personale, min. sygdom, og en god fornemmelse/følelse at aflevere sit barn i trygge, interesserede stabile hænder HVER DAG.”

“Regnbuen er harmonisk, hyggelig og er en “sund” børnehave for børnene. Der er rig mulighed for leg, udvikling og kompetencer inden for de forskellige aldersgrupper. Personalet virker engageret og det virker som om at både arbejdsmiljøet og det kollegiale fællesskab og venskab er godt og stabilt med en fin professionalisme. Jeg finder det trygt og rart at aflevere mit barn i Regnbuen. Jeg føler, at mit barn bliver set og jeg oplever, at personalet og den enkelte fagperson tager sin opgave seriøst og udnytter både sin egen og kollegernes ressourcer og kompetencer.”

Download:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Brugerundersøgelse marts 2012