Om

Om Regnbuen

Børnehaven Regnbuen er en privat institution der gik fra at være en selvejende institution oprettet i 1941 af Selskabet Mødre- og Børnehjælpen. I januar 2013 overgik børnehaven til at være en privat institution.

Børnehaven er indrettet med 2 stuer med 22 børn på hver i alderen 2½-6 år. Vi kalder dem grøn og gul stue. Disse er forbundet af et køkken/alrum, hvor der bl.a. oprettes et kreativt værksted i den ene ende. I køkken/alrummet serverer vi morgenmad for de tidlige børn. Her har børnene også mulighed for at få en stille start i vores ”karlkammer-seng”. På stuerne er indrettet små rum i rummet, hvor der bl.a. er indrettet dukkekrog og leg med biler.

Vi har en alsidig legeplads med en overdækket pergola, som vi bruger til kreativt udeværksted, frugt og frokost, når temperaturen tillader det. Vi har også et klatrestativ, bålplads, rede-gynge med plads til 4 børn af gangen, samt en stor sandkasse. Man kan komme rundt på hele legepladsen på den anlagte cykelbane. Vi bruger vores legeplads så ofte som muligt i løbet af dagen.

DSC01148

image2